Aanbieding eerste exemplaar “Samenwerken aan de school van morgen”

| Door IVVD

Op 23 juni wordt het eerste exemplaar aan de Rijksbouwmeester aangeboden en komt hij op de markt na acht maanden hard werken: Het Inspiratieboek 2015-2020; samen werken aan de school van morgen. 540 pagina’s dik, 107 rijk gedocumenteerde en geïllustreerde projecten binnen het primair-, speciaal en voortgezet onderwijs, met bijdragen van visionairs, de uitleg van negen kenmerken waar een gezond en duurzaam gebouw aan moet voldoen, facts and figures met alle cijfers en de programma’s, de duurzaamheidsprogramma’s en een onderzoek naar de beleving van hun werkomgeving door docenten, uitgevoerd door het team van Wim Pullen van het Center for People and Buildings.

Eenvoudig te bestellen via www.schooldomein.nl. Een must voor elke bestuurder, wethouder, beleidsambtenaar, opdrachtgever en partner binnen het ontwerpproces. Een nieuw monument voor en door de markt! Komt u naar de Onderwijsvastgoed Dag 2020 op 23 september dan krijgt u het boek gratis.

Rijksbouwmeester Floris Alkemade: Dit boek staat vol met verhalen, analyses en bevat krachtige inleidingen van visionairs. Het laat ook zien dat de marktpartijen samen met hun opdrachtgevers in staat zijn om mee te denken over het publieke domein van morgen. Daarbij zijn samenhang, verbinding en het vermogen om ons aan te passen aan veranderende omstandigheden enorm belangrijk.

Marco van Zandwijk Ruimte-OK: Aanrader. Knap en rijk gedocumenteerd overzicht. Meer dan alleen een inspiratieboek voor iedereen die betrokken is en-of gaat zijn bij de Nederlandse Scholenbouw. Complimenten aan Sibo Arbeek voor zijn doorzettingsvermogen om dit concreet gerealiseerd te krijgen. Waardevolle opvolger van de Scholenbouwatlas.

Als deelnemer aan de Onderwijsvastgoed Dag 2020 krijgt u dit boek gratis.
Ga naar www.onderwijvastgoeddag.nl voor het programma en schrijf u in!