Aedifica koop woonzorglocatie in Harderwijk

| Door IVVD

aedifica-ouden-hart-harderwijk-400x250Aedifica Nederland BV, een Nederlandse 100%-dochtervennootschap van Aedifica NV, heeft het eigendom verworven van een grondpositie voor de bouw van een woonzorglocatie in Harderwijk. Het investeringsvolume bedraagt ca. EUR 3,5 miljoen. Het turnkey bouwproject zal gerealiseerd worden door Verdouw Advies BV in opdracht van Aedifica, die een bijkomend investeringsbudget van ca. EUR 6,5 miljoen beschikbaar stelt voor de ontwikkeling. De totale investering van Aedifica bedraagt op termijn derhalve ca. EUR 10 miljoen.

De locatie wordt gerealiseerd op de voormalig Veldkampkerk in Harderwijk. Het Gouden Hart biedt vanaf het eerste kwartaal 2020 op deze locatie zorg aan senioren met zware en lichte zorgvragen. Deze duurzame locatie combineert het comfort van nieuwbouw met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Stefaan Gielens, CEO van Aedifica, stelt: “Met de bouw van deze nieuwe site van huisvesting voor senioren in Harderwijk bestendigt Aedifica de samenwerking met Het Gouden Hart, een dynamisch zorgbedrijf, en bouwt Aedifica haar Nederlandse zorgvastgoedportefeuille verder uit. De locatie zal naar verwachting in de loop van het eerste kwartaal van 2020 worden opgeleverd. Andere investeringen zullen nog volgen.”