BNG Bank-bijeenkomst ‘Financiering Schoolgebouwen PO/VO’

| Door IVVD

Tijdens de bijeenkomst op 24 mei 2023 over ‘Financiering Schoolgebouwen PO/VO’ praat BNG Bank u bij over de verschillende financieringsmogelijkheden voor PO/VO-scholen.

Het verduurzamen van scholen, achterstallig onderhoud bij scholen, een gezond binnenklimaat in scholen en onderwijshuisvesting in zijn algemeenheid. Belangrijke thema’s waar veel onderwijsinstellingen mee bezig zijn.

U ook?
En vraagt u zich dan ook weleens af: hoe dat te financieren?

Kom dan woensdag 24 mei 2023 naar de bijeenkomst Financiering Schoolgebouwen PO/VO’, georganiseerd door BNG Bank. Deze bijeenkomst vindt plaats van 10.00 – 18.00 uur bij de STC Group in Rotterdam, een verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie.

Welke financieringsstructuren zijn er?
Tijdens de bijeenkomst ‘Financiering Schoolgebouwen PO/VO’ praat BNG Bank u bij over de verschillende financieringsmogelijkheden voor PO/VO-scholen. Voor BNG Bank is een goede rol weggelegd als onderwijsfinancier. Wij hebben meegedacht over financieringsstructuren voor meerdere verschillende initiatieven die voor scholen belangrijk kunnen zijn. Die brengen we graag onder de aandacht bij gemeentes en onderwijsinstellingen. Ook vertellen wij u graag meer over de missie en strategie van BNG Bank en over de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

Programma
We hebben een gevarieerd programma gemaakt met, naast een plenair programma, drie rondes met drie thematafels waaraan u in kleine groepen deelneemt. De onderwerpen van de thematafels zijn:

  • Huren als een Eigenaar – Donald van der Veen, Stichting Maatschappelijk Vastgoed
  • Huisvestingscoöperaties Building Breda, Samenfoort PO en Samenfoort VO (Amersfoort) – Mark Canjels, huisvestingsbureau coöperaties
  • Fonds voor verduurzaming onderwijs gebouwen – Casper Boendermaker, BNG Bank

Ook is er voldoende ruimte om meer te weten te komen over het onderwijsconcept van STC Group (incl. rondleiding simulatoren en opleidingsschip). De dag wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden of meer weten?
Deze bijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden door BNG Bank en STC Group.
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, mail dan naar evenementen@bngbank.nl.