ChatGPT en AI in maatschappelijk vastgoed

Zó pas je het toe en haal je eruit wat erin zit!

25 april

IVVD, De Bilt

1 dag

Live training

795,-

6 PE-Punten

Inschrijven
  • Omschrijving
  • Algemene informatie
Omschrijving

De mogelijkheden met ChatGPT en andere AI-technologieën zijn werkelijk grenzeloos, maar hoe kun je er nu echt voordeel uit halen? Wat moet je weten? Welke stappen zet je voor een bruikbaar resultaat? En hoe benut je het daadwerkelijk in jouw werk binnen maatschappelijk vastgoed?

 

Op deze vragen én meer biedt deze masterclass het antwoord. Merijn van Osnabrugge en Piko Fieggen zijn de trainers en zullen vooral de nadruk leggen op begrijpen, doen en experimenteren.

 

Geen masterclass om achterover te leunen, je gaat actief aan de slag om de mogelijkheden (en onmogelijkheden) te ontdekken. Je werkt met zelf ingebrachte casussen en we spelen het AI-spel.

 

Onderwerpen

 

– De geschiedenis en ontwikkeling van ChatGPT en andere AI-technologieën
– Praktische toepassingen van ChatGPT en AI binnen maatschappelijk vastgoed en de kantoorsituatie
– Kansen en mogelijkheden die deze technologieën bieden
– Valkuilen en beperkingen van ChatGPT en AI
– Ethische overwegingen en verantwoord gebruik van ChatGPT en AI
– Een blik op de toekomst van ChatGPT en andere AI-technologieën, met discussies over opkomende trends, verwachte ontwikkelingen en de mogelijke impact op maatschappelijk vastgoed.

 

Met daarbij specifieke aandacht voor:
– Wat maakt een goede prompt?
– Hoe genereer je afbeeldingen van maatschappelijke/publieke huisvesting met behulp van AI?
– Andere creatieve toepassingen en handige tips & tricks
– Concrete praktijkgerichte voorbeelden

 

We werken met voorbeelden en casussen uit jouw werksituatie. Je ervaart wat er daadwerkelijk gebeurt, welke uitdagingen je tegenkomt en hoe je daarmee omgaat.

 

Als deelnemer vragen we je nadrukkelijk om je eigen casus of voorbeeldvraag in te sturen. Op die manier kunnen we ter plaatse samenwerken en direct inspelen op jouw specifieke behoeften.

 

Je leert ….

  • – verschillende toepassingsgebieden identificeren waar AI en ChatGPT waarde kunnen toevoegen binnen jouw eigen organisatie en het maatschappelijk vastgoed.
  • – kritisch na te denken over de valkuilen en beperkingen van AI, inclusief ethische kwesties, en hoe deze effectief kunnen worden aangepakt.
  • – vaardigheden om ChatGPT en andere AI-tools dagelijks effectief te gebruiken, met hands-on ervaring en praktische tips voor het genereren van waardevolle resultaten.
  • – hoe je doeltreffende prompts formuleert voor het gewenste resultaat bij het gebruik van ChatGPT en andere taalmodellen.
  • – over ethische overwegingen met betrekking tot AI en hoe je AI op een verantwoorde manier toepast, met speciale aandacht voor privacy, bias en transparantie.
  • – praktische vaardigheden om AI-toepassingen te implementeren binnen je eigen werkomgeving, inclusief het omgaan met technische uitdagingen en het begrijpen van implementatiestrategieën.
  • – over toekomstige toepassingen, mogelijkheden en trends van AI.

Algemene informatie

Datum & tijd

25 april 2024

Aanvang programma: 10.00 uur

Eind programma: 16.30 uur

 

Locatie

IVVD Studio/Opleidingscentrum

Weltevreden 4a

3731 AL De Bilt

 

CEDEO-accreditatie

Deelname aan deze masterclass is geaccrediteerd voor 6 PE-punten. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

 

Investering

De investering voor deze masterclass is € 795,- excl. Btw en incl. lunch

 

10% collega-korting

Volg de masterclass samen met een collega en ontvang beiden 10% korting.