Eerste 150 studenten van Green Campus Dronten ontvangen sleutel kamer

| Door IVVD

Green_campus_dronten-400x250Het nieuwe schooljaar van Aeres Hogeschool gaat over een maand weer van start. Tijd voor de eerstejaarsstudenten om hun kamer in te richten op de Green Campus in Dronten. Beheerder Oost Flevoland Woondiensten (OFW) overhandigde de eerste 150 studenten de sleutel van hun kamer. De overige 204 studenten ontvangen deze de komende dagen.

Samen met een aantal medewerkers en een heleboel sleutels vertrok de Campusconsulent vandaag naar de Green Campus, waar de studenten hun sleutel ontvingen. Zo konden de studenten ook alvast kennis maken met de consulent die vier dagen per week op de Campus is en er dagelijks spreekuur houdt. Bij de Campusconsulent kunnen de studenten terecht voor vragen en om problemen te melden die te maken hebben met huisvesting. OFW wenst de studenten veel woon- en studieplezier.

OFW heeft 354 kamers op de Campus. Vorig jaar droeg Aeres Hogeschool de verhuur ervan over aan OFW. De verhuur ervan besteedde OFW uit aan Wolf Huisvestingsgroep, gespecialiseerd in verhuur van studentenwoningen. Vanaf dit schooljaar doet OFW het zelf. OFW bedankt Wolf Huisvestingsgroep voor de fijne samenwerking en goede overdracht.