Gemeentelijk Vastgoed

Gemeentelijk Vastgoed

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én opleidingspartner voor organisaties en personen werkzaam in het gemeentelijk vastgoed.

Agenda Gemeentelijk Vastgoed

Vastgoedrekenen

Opleidingscentrum IVVD, De Bilt

OPLEIDING (18 PE-punten) - Unieke Blended Learning Cursus. Voor een robuuste onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de begrippen van het rekenen met vastgoed, pas

Masterclass NEN 8026

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

MASTERCLASS (3 PE-punten) - De nieuwe norm voor assetmanagement, NEN 8026 geeft structuur bij het inrichten van de vastgoedorganisatie. Over verantwoordelijkheden en informatiestromen »»»

OPLEIDING (8 PE-punten) - Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende basiskennis van het begrippenkader. U leert de basisbegrippen van de Vastgoedsturing en het Portefeuille- en Assetmanagement.

Van MJOP naar DMJOP

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (6 PE-punten) - Verduurzaam uw vastgoed planmatig en op “natuurlijke momenten”. Een Duurzame Meer Jaren Onderhoud Planning is essentieel voor uw vastgoedportefeuille  »»»

Exploitatiekosten Maatschappelijk Vastgoed

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (6 PE-punten) - Bij reductie van exploitatie- en onderhoudskosten, verduurzamen, energiebesparing of ingrijpende renovatie is inzicht in de exploitatiekosten van uw gebouw van essentieel

Vastgoedsturing & Assetmanagement

Opleidingscentrum IVVD, De Bilt

OPLEIDING (14 PE-punten) - Unieke Blended Learning Cursus. Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende kennis van het begrippenkader van de Vastgoedsturing & het Assetmanagement »»»

Circulair Vastgoed Congres 2022

NBC Congrescentrum Nieuwegein

CONGRES - Schaalbare circulaire oplossingen. Hoe doe je dat? Het is meer dan ooit noodzaak om grotere stappen te maken bij het ontwikkelen, gebruiken en hergebruiken van gebouwen en materialen. »»»

CONGRES - Houd mij op de hoogte over het programma van de Onderwijsvastgoed Dag 2022. Natuurlijk zonder verdere verplichtingen »»»

Actueel