Gemeentelijk Vastgoed

Gemeentelijk Vastgoed

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én opleidingspartner voor organisaties en personen werkzaam in het gemeentelijk vastgoed.

Agenda Gemeentelijk Vastgoed

Circulair Vastgoed Congres 2023

Landgoed de Horst, Driebergen

CONGRES (6 PE-punten) - Circulariteit is niet langer een kwestie van moeten en kunnen, maar van gewoon doen! De langetermijnvisie moet zich vertalen naar de praktijk.

Vastgoedsturing & Assetmanagement

Opleidingscentrum IVVD, De Bilt

OPLEIDING (14 PE-punten) - Unieke Blended Learning Cursus. Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende kennis van het begrippenkader van de Vastgoedsturing & het Assetmanagement »»»

OPLEIDING (12 PE-punten) - Voor een robuuste onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de begrippen van het rekenen met vastgoed, pas die toe in de praktijk »»»

Masterclass NEN 8026

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

MASTERCLASS (3 PE-punten) - De nieuwe norm voor assetmanagement, NEN 8026 geeft structuur bij het inrichten van de vastgoedorganisatie. Over verantwoordelijkheden en informatiestromen »»»

Onderwijsvastgoed Dag 2023

Landgoed de Horst, Driebergen

CONGRES - Houd mij op de hoogte over het programma van de Onderwijsvastgoed Dag 2023. Natuurlijk zonder verdere verplichtingen »»»

Gemeentelijk Vastgoed Dag 2023

Green Village, Nieuwegein

CONGRES - Houd mij op de hoogte over het programma van de Gemeentelijk Vastgoed Dag 2023. Natuurlijk zonder verdere verplichtingen »»»

Van MJOP naar DMJOP

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (6 PE-punten) - Verduurzaam uw vastgoed planmatig en op “natuurlijke momenten”. Een Duurzame Meer Jaren Onderhoud Planning is essentieel voor uw vastgoedportefeuille  »»»

Zorgvastgoed Dag 2023 – Cure

Fort De Gagel Utrecht

CONGRES - Houd mij op de hoogte over het programma van de Zorgvastgoed Dag 2023 - Cure. Natuurlijk zonder verdere verplichtingen »»»

Actueel