Gezocht: innovaties aardgasloze woningen, wijken en gebouwen

| Door IVVD

Werkt u aan energie-innovaties om de gebouwde omgeving, utiliteitsbouw, woningen en/of wijken versneld aardgasvrij maken? Vraag dan tussen 1 april tot 13 augustus 2019 de subsidie Demonstratie Energie-Innovatie (DEI+) innovaties aardgasloze woningen, wijken en gebouwen aan.

Het DEI+thema innovaties aardgasloze woningen, wijken en gebouwen, richt zich op experimentele ontwikkeling (pilots) en/of experimenteel onderzoek dat binnen een jaar leidt tot concrete innovaties voor aardgasvrije oplossingen. De oplossingen moeten binnen een jaar na afronding van het project beschikbaar te zijn voor de markt.

RVO.nl adviseert met een projectvoorstel aansluiting te zoeken bij gemeenten die werken aan de proeftuinprojecten aardgasvrije wijken, als dat mogelijk is.

Wie het eerst komt, het eerst maalt
De toekenning van subsidie verloopt anders dan vorig jaar, toen de regeling nog Programmalijn 0 heette. DEI+ werkt volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Dit betekent dat subsidieaanvragen worden goedgekeurd, totdat het volledige subsidiebedrag op is.

U kunt uw voorstel vanaf 1 april 09:00 uur t/m 13 augustus 2019 17:00 uur indienen. Projectvoorstellen beoordelen we op volgorde van binnenkomst.

Meer weten?
https://www.rvo.nl/actueel/nieuws/gezocht-innovaties-aardgasloze-woningen-wijken-en-gebouwen