Herengracht in Amsterdam krijgt luxe woonzorgappartementen

| Door IVVD

herengrachtAan de Amsterdamse Herengracht bouwt Domus Magnus 28 luxe woonzorgappartementen in het schitterende 17e-eeuwse herenhuis op de nummers 410-412. De eerste bewoners kunnen naar verwachting eind 2017/begin 2018 op de nieuwe locatie komen wonen.

Indeling
Op deze prachtige locatie aan de Herengracht komen 28 woonzorgappartementenelk tussen de 40 en 80 m2. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Het gebouw wordt volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. De appartementen zijn allen voorzien van een persoonlijke alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Ligging
Het monumentale pand ligt tussen de Leidsegracht en de Leidsestraat, vlakbij het Koningsplein en het Spui. Hartje Amsterdam dus, maar met een beschutte en mooi onderhouden tuin van 500 m2 die de drukke binnenstad ver weg doet lijken. Wie woont in de grachtengordel weet zich omringd door historie, cultuur en gastronomie. Het aanbod musea, concerten, galeries en restaurants in de directe omgeving is groot.