IKC Montessorischool Parkrijk van start!

| Door IVVD

ikc-montessorischool-parkrijk-400x200Vandaag is de tijdelijke locatie van IKC Montessorischool Parkrijk geopend in RijswijkBuiten. Op de tijdelijke locatie bevindt zich niet alleen Montessorischool Parkrijk, maar ook kinderopvang de Lange Keizer, die opvang biedt voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

IKC Montessorischool Parkrijk
In het nieuwe Integraal Kindcentrum zijn vandaag 25 leerlingen gestart. De komende jaren zal IKC Montessorischool Parkrijk uitgroeien tot zo’n 500 leerlingen. Het Integraal Kindcentrum is niet alleen een basisschool, maar biedt ook kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar (dagopvang en buitenschoolse opvang). De komende jaren is IKC Montessorischool Parkrijk gevestigd aan de Van Rijnweg 7 totdat de nieuwbouw gereed is in het deelgebied Parkrijk.

Gezondheidscentrum RijswijkBuiten
Naast IKC Montessorischool Parkrijk is op de tijdelijke locatie ook Gezondheidscentrum RijswijkBuiten gevestigd. Eind 2017 is het medicijnuitgiftepunt in het Gezondheidscentrum RijswijkBuiten omgebouwd tot een apotheek. Recentelijk is het Gezondheidscentrum uitgebreid met twee nieuwe units voor onder andere de huisvesting van de fysiotherapie. In het Gezondheidscentrum RijswijkBuiten kunt u terecht voor huisartsenzorg, apotheek, fysiotherapie, diëtetiek, verloskunde en bloedafname.

Fotobijschrift: Namens de gemeente Rijswijk opende wethouder Ronald van der Meij de locatie. Dit deed hij door samen met enkele kinderen het nieuwe doek aan de gevel te onthullen.