Samenwerken aan een duurzame en professionele vastgoedorganisatie

Onze opleidingsagenda bieden wij geheel of gedeeltelijk ook In-Company aan bij u op locatie.

Voor veel trajecten is het al vanaf 5 medewerkers interessant om een In-Company opleiding te organiseren. Uitgangspunt is een maatwerk aanbod waarmee uw medewerkers in de dagelijkse praktijk direct aan de slag kunnen.

Voordelen In-Company opleidingen

  • Financieel aantrekkelijk, korting op de reguliere prijs
  • Geen extra reistijd, op uw eigen locatie
  • Maatwerk, uw eigen thema’s inbrengen

Een effectieve keuze voor iedere opleidingsvraag
In nauw overleg met u stellen we een In-Company opleidingsprogramma samen dat optimaal aansluit op de dagelijkse praktijk en actualiteit binnen uw organisatie. Daarmee kunt u effectief sturen op het gewenste opleidingsniveau van uw medewerkers en ze tegelijkertijd vertrouwd maken met de specifieke problematiek van uw eigen organisatie. Daarbij kunnen we vakinhoudelijke thema’s ook aanvullen met onderdelen als teambuilding en samenwerking. Er zijn vele mogelijkheden.

incompany_3Verduurzaming en Vastgoedsturing
We kunnen ook meerdaagse In-Company opleidingen verzorgen zoals onze trainingen op het gebied van “verduurzaming” en “vastgoedsturing”. Deze trainingen worden gegeven vanuit het portefeuille perspectief.

Vastgoedrekenen en Taxaties
Een veel gevraagd en succesvol onderdeel bij de In-Company opleiding is de cursus “Vastgoedrekenen en Taxaties”. Ter ondersteuning van deze opleiding hebben wij een uniek e-learning traject ontwikkeld.

Permanente Educatie en PE punten
Sinds november 2018 is IVVD CEDEO gecertificeerd en is daarmee een geaccrediteerde aanbieder van PE activiteiten.

Uw eigen locatie of regionaal bij u in de buurt
Gezamenlijk met collega organisaties In-Company opleidingen organiseren, is ook een goede mogelijkheid. Zo organiseerden wij in West-Friesland voor drie verschillende woningcorporaties succesvol een gezamenlijke In-Company opleiding. De kosten werden gedeeld en de reistijd was voor alle deelnemers minimaal. Op die manier kon ook onderling kennis worden gedeeld en worden ingegaan op regionale problematiek.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie
Voor al uw vragen over maatwerk trajecten of het maken van een oriënterende en vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen.

U kunt ook telefonisch contact opnemen:
Roel Meulenbeld 06-53308379

Download hier de PDF van de In-Company trainingen