Samenwerken aan een duurzame professionele vastgoedorganisatie

Een groot deel van de cursusdagen uit onze opleidingsagenda bieden wij geheel of gedeeltelijk aan als In-Company opleiding bij u op locatie.

Voor veel trajecten is het al vanaf 5 medewerkers interessant om een In-Company opleiding te organiseren. Uitgangspunt is een maatwerk aanbod waarmee uw medewerkers in de dagelijkse praktijk direct aan de slag kunnen.

Voordelen In-Company opleidingen

  • Financieel aantrekkelijk, korting op de reguliere prijs
  • Geen extra reistijd, op uw eigen locatie
  • Maatwerk, uw eigen thema’s inbrengen

Een effectieve en efficiënte keuze voor iedere opleidingsvraag
Samen met u stellen wij een opleidingsprogramma voor uw medewerkers samen dat aansluit op de dagelijkse praktijk en waarmee u eigen actuele casuïstiek kunt behandelen. Zo kunt u effectief sturen op het gewenste opleidingsniveau binnen de organisatie en is het ook mogelijk medewerkers vertrouwd te maken met de specifieke problematiek van uw eigen organisatie.

Een groot deel van onze opleidingsagenda kunnen wij geheel of gedeeltelijk als In-Company opleiding aanbieden bij u op locatie. Denkt u bijvoorbeeld aan de workshops “Vastgoedregie organisatie” of “van MJOP naar DMJOP”. Ook meerdaagse trainingen kunnen wij op locatie verzorgen, bijvoorbeeld op het gebied van integraal sturen op vastgoed. Vakinhoudelijke thema’s kunnen wij naar wens aanvullen met onderdelen als teambuilding of samenwerking. Uiteraard kunt u ook zelf thema’s aandragen.

incompany_3Vastgoedrekenen en taxeren
De afgelopen jaren hebben wij met veel succes bij diverse publiek-maatschappelijke vastgoed organisaties cursussen gegeven op het gebied van Vastgoedrekenen en Taxaties. Wij kunnen uw medewerkers intern trainen tot ieder gewenst niveau. Ter ondersteuning van ons vastgoedrekenprogramma ontwikkelden wij tevens een uniek e-learning programma waarmee de medewerkers zich optimaal kunnen voorbereiden op de cursus zodat ze op de trainingsdag direct actief aan de slag kunnen.

Uw eigen locatie of regionaal bij u in de buurt
Gezamenlijk met collega organisaties In-Company opleidingen organiseren, is ook een goede mogelijkheid. Zo organiseerden wij in West-Friesland voor drie verschillende woningcorporaties succesvol een gezamenlijke In-Company opleiding. De kosten werden gedeeld en de reistijd was voor alle deelnemers minimaal. Op die manier kon ook onderling kennis worden gedeeld en worden ingegaan op regionale problematiek.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie
Voor al uw vragen over maatwerk trajecten of het maken van een oriënterende en vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen.

Telefonisch:
Wim Fieggen 06-51693099
Roel Meulenbeld 06-53308379

Download hier de PDF van de In-Company trainingen