IVVD startte in september weer met congressen en opleidingen

| Door IVVD

Hierboven een gedeelte van het opleidingscentrum van IVVD. Deze ruimte kan ook gemakkelijk worden omgebouwd tot studio.

Opening van het opleidingscentrum van IVVD
IVVD richtte in de zomermaanden een eigen opleidingscentrum in en kon in september daar haar eerste workshop Vastgoedregie-organisatie houden met tevreden deelnemers.

Op deze locatie in De Bilt zullen de opleidingen van IVVD in het vervolg plaatsvinden. Het centrum is onder meer met camera’s en snel internet uitgerust. Daardoor kan IVVD de ruimte tevens benutten voor hybride masterclasses (deelname in de zaal én online) en als studioruimte benutten. Hiermee zal IVVD haar online aanwezigheid verder uitbreiden.

In september startte IVVD ook met haar E-learning Vastgoedrekenen. Ook die activiteit zal de komende tijd verder worden uitgebreid.

Deelnemers aan de Woningcorporatie Dag registreerde zich bij speciaal daarvoor ingerichte zuilen. Bij de registratie beantwoorden zij gezondheidsvragen.

De vastgoeddagen in september
Voor haar vastgoeddagen is IVVD uitgeweken naar het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Op deze locatie kan de geldende afstand worden gehouden en worden alle hygiëne maatregelen nageleefd.

Op maandag 14 september trapte IVVD af met de uitgestelde Woningcorporatie Dag 2020, maar wel met een ongewijzigd programma. Het congres werd goed bezocht en de deelnemers waren tevreden over het programma én de locatie.

Voor menig deelnemer aan het congres was het ook weer de eerste keer in 2020 dat men elkaar weer kon ontmoeten. Hieronder een sfeerimpressie van dit geslaagde congres. Nu op naar de Onderwijsvastgoed Dag op 23 september en de Zorgvastgoed Dag op 28 september !!

Overzicht van een gedeelte van de plenaire zaal, waar met gebruik van kleuren een prettige sfeer werd neergezet.