Kennisdag Sport en Duurzaamheid

| Door IVVD

Vereniging Sport en Gemeenten organiseert met medewerking van Vereniging Nederlandse Gemeenten, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Bouwstenen voor sociaal op 23 mei de Kennisdag Sport en Duurzaamheid. Er starten veel initiatieven om de sport en sportaccommodaties te verduurzamen. Rijksoverheid, provincies, gemeenten en sportaanbieders zijn op verschillende manieren aan de slag met onderwerpen als energiebesparing en -opwekking, circulaire sport, co2-neutrale sport, duurzaam beheer en het vergroenen van sport.

Op deze kennisdag kunt u zich laten informeren, inspireren en op praktische wijze kennis maken met verduurzaming van sport en sportbeleid. In plenaire en parallelle sessies geven toonaangevende sprekers en experts uit de praktijk antwoord op uiteenlopende vragen over verduurzaming van sport en sportbeleid.

Aanvullend op het inhoudelijke programma zullen bedrijven hun duurzame sportprojecten en –initiatieven presenteren op de Inspiratiemarkt Sport & Duurzaamheid. Op meerdere momenten gedurende het programma is er ruimte om de stands te bezoeken.

Kijk hier voor meer informatie en het programma