Lefier pakt aan en investeert miljard euro in duurzame woningen

| Door IVVD

lefier-pakt-aan-400x250Lefier is er om wonen betaalbaar te houden. Dat doet ze door te investeren in duurzame oplossingen. Lefier investeert daarom de komende tien jaar ongeveer een miljard euro in nieuwbouw, duurzaam verbeteren en nul-op-de-meter. De investeringen worden gedaan onder het motto: ‘Lefier pakt aan.’

Dertigduizend woningen
Lefier verhuurt ongeveer dertigduizend woningen in de provincies Groningen en Drenthe. Woningen van Lefier staan in de gemeenten Emmen, Stadskanaal, Borger-Odoorn, Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Groningen. In deze gebieden investeert Lefier door nieuw te bouwen of woningen duurzaam te verbeteren.

Lefier maakt haar woningen klaar voor de toekomst. Het nieuws over projecten in Groningen en Drenthe is verzameld op de website www.lefierpaktaan.nl. Op deze pagina staan wekelijks nieuwe video’s, interviews en artikelen over de voortgang van de verschillende projecten. Lefier heeft onder andere een ‘razende reporter’ ingeschakeld die op locatie met huurders en belanghouders in gesprek gaat.