Onderwijsvastgoed

Onderwijsvastgoed

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én opleidingspartner voor organisaties en personen werkzaam in het onderwijsvastgoed.

Agenda Onderwijsvastgoed

Samen werken aan de leeromgeving voor morgen

NBC Congrescentrum Nieuwegein

Symposium:  "Samen werken aan de leeromgeving van MBO-HBO-WO" Tijdens het symposium wordt het inspiratieboek "Samen Werken aan de Leeromgeving van Morgen" gepresenteerd. »»»

Exploitatiekosten onderwijsgebouwen

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING - Bij reductie van exploitatie- en onderhoudskosten, verduurzamen, energiebesparing of ingrijpende renovatie is inzicht in de exploitatiekosten van uw gebouw van essentieel belang »»»

Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende basiskennis van het begrippenkader. U leert de basisbegrippen van de Vastgoedsturing en het Portefeuille- en Assetmanagement.

Vastgoedregie-organisatie

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (6 PE-punten) - Regie en ketenintegratie. U krijgt inzicht in wat een regie-organisatie voor uw eigen vastgoedmanagement (organisatie) kan betekenen  »»»

Vastgoeddata Congres 2021

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

CONGRES op 6 december - Over Data en Vastgoedsturing. Welke rol kunnen nieuwe datatoepassingen als de digital twin, kunstmatige intelligentie en machine learning spelen bij vastgoedsturing?

Masterclass Gezonde Gebouwen

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

De essentiële stappen naar een gezond gebouw. Daarbij gaat het om veel meer dan alleen ventilatie. Maar wanneer is een gebouw gezond? Hoe is de business case van een gezond gebouw opgebouwd? »»»

Masterclass NEN 8026

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

In 2022 wordt de nieuwe norm voor assetmanagement, NEN 8026 gepubliceerd. Deze norm geeft structuur bij het inrichten van de vastgoedorganisatie. Over verantwoordelijkheden en informatiestromen »»»

Vastgoedrekenen

Opleidingscentrum IVVD, De Bilt

OPLEIDING (8 PE-punten) - Voor een robuuste onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de begrippen van het rekenen met vastgoed, pas die toe in de praktijk én maak

Actueel