Permanente Educatie en PE punten

text

CEDEO gecertificeerd

IVVD is CEDEO gecertificeerd en is daarmee een geaccrediteerde aanbieder van PE activiteiten voor onderstaande instanties:

  • Vereniging van toezichthouders in woninggcorporaties (VTW)
  • AEDES (vereniging van woningcorporaties)

Uit het aanbod van IVVD kunnen beroepsbeoefenaars kiezen voor het behalen van hun jaarlijks verplichte minimum aantal punten voor Permanente Educatie.

Certificaat van deelname
U bent zelf verantwoordelijk voor de registratie van behaalde PE punten bij AEDES en VTW. IVVD kan u indien gewenst een certificaat van deelname verstrekken. U kunt dat bij aanmelding voor een activiteit kenbaar maken.

PE-punten registreren VTW
U registreert uw PE-activiteiten en de PE-punten die ze waard zijn, via Leden Login op het besloten deel van de VTW-website. Klik hier om als VTW-lid uw PE-punten en gevolgde PE-activiteiten te registreren in het online PE-systeem.

AEDES
De leden van Aedes stemden in november 2014 in grote meerderheid vóór het verplicht stellen van Permanente Educatie voor corporatiebestuurders. Sinds 1 januari 2015 moeten bestuurders van woningcorporaties binnen drie jaar 108 PE-punten halen, wat neerkomt op 108 ‘studiebelastingsuren’. Klik hier om meer te lezen over de voorwaarden.

NRVT
Deelnemers (vastgoedtaxateurs) die zijn ingeschreven in register NRVT kunnen behaalde PE punten opvoeren als activiteit in de vrije ruimte conform het PE reglement van het NRVT (maximaal 5 PE punten).