Vastgoeddata Congres 2018 – Datagedreven analyse als basis voor uw besluitvorming

| Door IVVD

vastgoeddatacongres_logo-700_400De vraag naar een gestructureerde stroom van vastgoedinformatie binnen maatschappelijk vastgoedorganisaties wordt steeds groter. De laatste jaren worden vastgoeddata steeds beter beschikbaar. Combinaties van open en eigen databronnen geven gestructureerd antwoord op vastgoedportefeuille vragen en zijn belangrijk aan het worden bij het bepalen en uitvoeren van de portefeuillestrategie.

Bij de analyse wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van algoritmes, big data en kunstmatige intelligentie. Door de enorme analysekracht van de huidige computers kunnen analyses snel en accuraat uitgevoerd worden. Deze ontwikkelingen verdiepen het inzicht en brengen de strategische besluitvorming naar een nieuw niveau.

4_decemberOm in te springen op deze actualiteit organiseert IVVD voor de volledige publiek-maatschappelijke vastgoedsector op 4 december het Vastgoeddata Congres. Tijdens dit congres maakt u kennis met wat datagedreven verduurzaming en datagedreven vastgoedsturing voor u kunnen betekenen. U hoort visies van professionals uit de praktijk en krijgt u inzicht in hoe u met behulp van vastgoeddata sneller en beter besluiten kunt onderbouwen en kansen kunt creëren voor uw eigen vastgoed organisatie.

Vastgoeddata Congres 2018