Verhuizing Eramus MC nadert

| Door IVVD

Nog een goede twee maanden en dan is de verhuizing naar het nieuwe ziekenhuis een feit. Vandaag start de voorlichtingscampagne om patiënten te informeren over de vernieuwingen.

ONE-campagne2Innovaties
De campagne ‘Een beter idee van het nieuwe Erasmus MC’ richt zich op patiënten en bezoekers, maar zeker ook het bredere publiek. De beelden tonen de innovaties van het nieuwe Erasmus MC.

Snurken
‘Van je eigen gesnurk word je minder snel wakker’ staat te lezen op een van de campagne-uitingen. Met een knipoog wordt de meerwaarde benadrukt van de verbeterde privacy in de nieuwe eenpersoonskamers. (Rechts: impressie van enkele campagnebeelden.)

Aangenamer
Het nieuwe Erasmus MC is een strak en functioneel gebouw, met aandacht voor duurzaamheid. Met veel daglicht, groen, en een warme, comfortabele inrichting is het gericht op het verminderen van stress. Het Erasmus MC positioneert zich met de nieuwbouw als het academisch ziekenhuis van de 21e eeuw, met een healing environment waarin patiënten er samen met hun behandelteam kunnen bespreken welke zorg voor hen het best passend is, en het hele verblijf in het ziekenhuis net wat aangenamer is.

Stapsgewijs
De verhuizing naar de nieuwbouw vindt niet in één keer plaats, maar stapsgewijs. Op 18 mei 2018 is het nieuwe ziekenhuis volledig in gebruik. De poliklinieken en klinieken voorzien hun patiënten tijdig van de juiste informatie, bijvoorbeeld over waar ze moeten zijn en hoe het nieuwe aanmeldproces verloopt.

Welkom
Meer dan 250 gastvrouwen en gastheren staan klaar om patiënten en bezoekers welkom te heten. Ze zijn niet alleen aanwezig in de ontvangsthallen, maar ook op de poliklinieken en in de wachtgebieden op de etages.

Meer weten?
Meer informatie over de verhuizing? Ga naar www.erasmusmc.nl/verhuizing. Daar zijn ook alle dertien campagnebeelden te zien.