Zorgvastgoed

Zorgvastgoed

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én opleidingspartner voor organisaties en personen werkzaam in het zorgvastgoed.

Agenda Zorgvastgoed

Zorgvastgoed Dag 2021

NBC Congrescentrum Nieuwegein

CONGRES - Vernieuwing in de zorg en van het zorgvastgoed. Vóór en dóór zorginstellingen. Hoe vertalen we vernieuwing in de zorg door naar het zorgvastgoed ? »»»

Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende basiskennis van het begrippenkader. U leert de basiskennis van Vastgoedsturing & Assetmanagement bij gemeenten.

Masterclass Marktwaarde Taxaties Zorgvastgoed

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

Staat de marktwaarde van uw zorgvastgoed al op de agenda? - Een nieuwe Europese richtlijn stelt dat bij financiering het onderliggende (zorg)vastgoed moet worden getaxeerd op marktwaarde. Wat

Huurrecht woonruimte: basis en actualiteiten

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (3 PE-punten) - Voor vastgoedprofessionals die betrokken zijn bij verhuur van woonruimte is gedegen kennis van de basisprincipes en actualiteiten in het huurrecht voor woningen

Voor een robuuste onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de begrippen van het rekenen met vastgoed, pas die toe in de praktijk én maak verschillende type analyses.

Circulair Vastgoed Congres 2021

NBC Congrescentrum Nieuwegein

CONGRES - Van Ambitie naar Actie! Hoe maken we nu de vertaalslag van ambitie naar actie? Over hoge ambities en sneller opschalen. »»»»»»

Basistraining MJOP

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING - Leer tijdens deze basistraining zélf een MJOP (Meer Jaren Onderhoud Planning Maatschappelijk vastgoed) voor uw organisatie opstellen én begrijpen!  »»»

Basiscursus Vastgoedrekenen

Online / Live Online

Voor een goede onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de basisbegrippen van het rekenen met vastgoed en pas die toe.

Masterclass Inkoop / Aanbesteden

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

MASTERCLASS - Houd mij op de hoogte over de Masterclass Inkoop / Aanbesteden. Natuurlijk zonder verdere verplichtingen »»»

Actueel