Zorgvastgoed

Zorgvastgoed

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én opleidingspartner voor organisaties en personen werkzaam in het zorgvastgoed.

Agenda Zorgvastgoed

Vastgoedregie-organisatie

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (6 PE-punten) - Regie en ketenintegratie. U krijgt inzicht in wat een regie-organisatie voor uw eigen vastgoedmanagement (organisatie) kan betekenen  »»»

Vastgoeddata Congres 2021

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

CONGRES op 6 december - Over Data en Vastgoedsturing. Welke rol kunnen nieuwe datatoepassingen als de digital twin, kunstmatige intelligentie en machine learning spelen bij vastgoedsturing?

Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende basiskennis van het begrippenkader. U leert de basisbegrippen van de Vastgoedsturing en het Portefeuille- en Assetmanagement.

Masterclass Gezonde Gebouwen

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

De essentiële stappen naar een gezond gebouw. Daarbij gaat het om veel meer dan alleen ventilatie. Maar wanneer is een gebouw gezond? Hoe is de business case van een gezond gebouw opgebouwd? »»»

Masterclass NEN 8026

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

In 2022 wordt de nieuwe norm voor assetmanagement, NEN 8026 gepubliceerd. Deze norm geeft structuur bij het inrichten van de vastgoedorganisatie. Over verantwoordelijkheden en informatiestromen »»»

Verduurzamen Zorgvastgoed (CARE)

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (12 PE-punten) - Deze tweedaagse training geeft u handvatten om het uitdagende, en soms complexe, verduurzamingsvraagstuk vorm te geven en uit te voeren.  »»»

Vastgoedrekenen

Opleidingscentrum IVVD, De Bilt

OPLEIDING (8 PE-punten) - Voor een robuuste onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de begrippen van het rekenen met vastgoed, pas die toe in de praktijk én maak

Vastgoedsturing & Assetmanagement

Opleidingscentrum IVVD, De Bilt

Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende kennis van het begrippenkader van de Vastgoedsturing & het Assetmanagement. IVVD ontwikkelde hiervoor een unieke "blended learning" cursus.

Actueel