Zorgvastgoed

Zorgvastgoed

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én opleidingspartner voor organisaties en personen werkzaam in het zorgvastgoed.

Agenda Zorgvastgoed

Huurrecht woonruimte: basis en actualiteiten

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (3 PE-punten) - Voor vastgoedprofessionals die betrokken zijn bij verhuur van woonruimte is gedegen kennis van de basisprincipes en actualiteiten in het huurrecht voor woningen

Basistraining MJOP

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING - Leer tijdens deze basistraining zélf een MJOP (Meer Jaren Onderhoud Planning Maatschappelijk vastgoed) voor uw organisatie opstellen én begrijpen!  »»»

Masterclass Duurzaam inkopen en aanbesteden

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

In deze masterclass gaan we uitgebreid in op het hele proces van inkoop en aanbesteding (theorie én casuïstiek), daarnaast vormt maatschappelijk verantwoord inkopen een kernthema »»»

Van MJOP naar DMJOP

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (6 PE-punten) - Verduurzaam uw vastgoed planmatig en op “natuurlijke momenten”. Een Duurzame Meer Jaren Onderhoud Planning is essentieel voor uw vastgoedportefeuille  »»»

Masterclass NEN 8026

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

Vanaf volgend jaar is er de nieuwe norm voor assetmanagement, NEN 8026. Deze norm geeft structuur bij het inrichten van de vastgoedorganisatie. Hoe liggen de verantwoordelijkheden binnen de

Masterclass Gezonde Gebouwen

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

De essentiële stappen naar een gezond gebouw. Daarbij gaat het om veel meer dan alleen ventilatie. Maar wanneer is een gebouw gezond? Hoe is de business case van een gezond gebouw opgebouwd? »»»

Voor een robuuste onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de begrippen van het rekenen met vastgoed, pas die toe in de praktijk én maak verschillende type analyses.

Vastgoedregie-organisatie

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (6 PE-punten) - Regie en ketenintegratie. U krijgt inzicht in wat een regie-organisatie voor uw eigen vastgoedmanagement (organisatie) kan betekenen  »»»

Actueel