Kennispartner: HevoFame

Wij geloven dat kwetsbare mensen op hun eigen manier mee kunnen doen aan de samenleving. Met die visie als uitgangspunt ontwikkelen we onder het motto ‘van verblijf naar wonen’ samen met zorgorganisaties, corporaties en beleggers integrale concepten van wonen, ontmoeten, welzijn, zorg en diensten.

Omdat wonen voor mensen met een (intensieve) zorg- en ondersteuningsvraag veel meer omvat dan alleen de huisvesting hebben we een multidisciplinair ontwikkelteam dat integrale ondersteuning kan geven in het ontwikkeltraject: van visievorming tot en met de oplevering van projecten. Daarbij ondersteunt HevoFame tevens bij coaching en training van zorgmedewerkers.

HevoFame is een merklabel van HEVO.

HevoFame
Artikel
‘We maken zorg weer onderdeel van de gemeenschap’

Herontwikkeling Amandelpark in Zeist - ‘Verschillende vraagstukken die met leefbaarheid te maken hebben, worden in dit project meegenomen. Zodoende wordt het geheel meer dan de som der delen.’

Artikel

We moeten leren om betere vragen te stellen

We moeten leren om betere vragen te stellen

Het is voor zorgorganisaties een grote uitdaging zich aan te passen aan, zo lijkt het soms wel, een compleet nieuw speelveld. Dit nieuwe speelveld vraagt om een compleet nieuw spel: het ondernemend samenwerkingsmodel waarin mensen en hun buurt...

Artikel

Samenwonen en samenleven in één gebouw

Samenwonen en samenleven in één gebouw

Positieve Gezondheid in inclusieve samenleving: In Hillegom werken woningcorporatie Stek, HevoFame en zorgorganisatie Marente samen aan een nieuw inclusief woonconcept vanuit het gedachtengoed Positieve Gezondheid.

Artikel

Werkwijze van positieve gezondheid

Werkwijze van positieve gezondheid

HevoFame ontwikkelde op basis van de ‘zes dimensies van Positieve Gezondheid’ een dynamisch model waarmee betekenis wordt gegeven aan het huisvestingsconcept.

Artikel

En de naam is… HevoFame

En de naam is… HevoFame

In december 2021 werd bekendgemaakt dat de FAME Groep onderdeel is geworden van HEVO. Onder het label HevoFame wil HEVO de leidende positie van FAME verder uitbouwen.

Artikel

Inwoners behouden supermarkt voor Wijnjewoude

Inwoners behouden supermarkt voor Wijnjewoude

‘Je gaat het pas zien als je het door hebt’, zei Johan Cruijff over het voetbalspelletje. En zo is het ook voor de publieke waarde van zoiets doodnormaals als de plaatselijke supermarkt.

Kom in contact met een expert

Henk Vonk

Directeur

René Lolkema

Ontwikkelmanager | Partner

HevoFame
Burgemeester Roelenweg 40
8021 EW Zwolle

Tel:038 425 81 01
E-mail:info@hevofame.nl
Website:hevofame.nl
LinkedIn:Linkedinprofiel HevoFame

Laatste Tweets

Bekijk ons laatste Rondetafelgesprek