Aedifica koopt grond voor bouw zorgresidentie in Tilburg

| Door IVVD

Document2Aedifica heeft een perceel gekocht voor de bouw van een zorgresidentie nabij het centrum van Tilburg. De te bouwen zorgresidentie ‘Huize Hoog Waardijn’ wordt ontwikkeld voor senioren met hoge zorgbehoeften en omvat 26 wooneenheden. Het turnkey bouwproject zal worden gerealiseerd door IDBB Vastgoed in opdracht van Aedifica. De bouw zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 worden voltooid.

De exploitatie van de zorgresidentie komt in handen van een entiteit van de Compartijn-groep, een Nederlandse particuliere zorgverlener die kleinschalig wonen en hoogwaardige zorg aanbiedt voor senioren die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Compartijn exploiteert thans vijf locaties voor Aedifica en zal in de nabije toekomst meerdere woonzorgwoningen van Aedifica in exploitatie nemen.

Stefaan Gielens, CEO van Aedifica: “Met de acquisitie van deze te bouwen zorgresidentie voor senioren met hoge zorgbehoeften bestendigt Aedifica de samenwerking met een dynamisch zorgbedrijf en bouwt Aedifica de Nederlandse zorgvastgoedportefeuille verder uit. De residentie zal naar verwachting in de loop van het eerste kwartaal van 2019 worden opgeleverd. Andere investering zullen nog volgen.”

Foto: Nieuw te bouwen zorgresidentie Huize Hoog Waardijn in Tilburg