Kennispartner: HEVO

De beste huisvesting voor leren, werken en leven, waarin de mens centraal staat. Dat maken wij waar. Onze overtuiging is dat we mensen de middelen kunnen bieden om hun doelen te bereiken en de kwaliteit van hun leven te verhogen.

Wij werken aan het duurzaam ontwikkelen van slimme en inclusieve gebouwen en gebieden. Als specialist vertalen wij de ambities en visie van onze opdrachtgevers naar slimme plannen en duurzame, innovatieve concepten. Onze benadering is mensgericht. We verdiepen ons in het werk van onze klanten én eindgebruikers, omdat mensen, gebouwen en gebieden steeds meer met elkaar verbonden zijn. Ze vormen een netwerk waarin de voortgaande digitalisering ons helpt onze voorzieningen beter te benutten.

Wij huisvesten voor de toekomst. Wij maken onze beloftes waar!

HevoFame is een merklabel van HEVO.

HEVO
Artikel
Data-analyse maakt weg vrij naar energieneutraal onderwijsvastgoed

Voor de gemeente Groningen bracht HEVO onlangs alle data van het onderwijsvastgoed in beeld. Middels een interactief dashboard kan de gemeente nu ‘spelen’ met die data en zodoende diverse scenario’s onder de loep nemen. 

Column
De kracht van financial engineering bij scholenbouw

Het is hoog tijd om naar andere financieringsopties te kijken naast het klassieke model. Vertrouwen tussen gemeente en schoolbestuur is bij doordecentralisatie de crux.

Whitepaper

Van IHP naar uitvoering

Van IHP naar uitvoering

Deze whitepaper kan gemeenten en schoolbesturen helpen met een vlotte uitvoering van hun ambitieuze IHP’s en daarmee de verduurzaming van het scholenlandschap in Nederland. Vraag gratis aan.

Kom in contact met een expert

Gerhard Jacobs

expert onderwijs

Linda Kröse

partner / projectmanager

Wouter Houët

partner / huisvestingadviseur

HEVO
Statenlaan 8
5223 LA ‘s-Hertogenbosch

Tel:073 6409409
E-mail:info@hevo.nl
Website:hevo.nl
LinkedIn:Linkedin HEVO

Laatste Tweets