Kennispartner: Condor

Condor stroomlijnt de processen rondom vastgoedbeheer en -onderhoud. Zo heb je inzicht in je basis informatie, de technische toestand, de gebruik- en verhuurstatus, storingen, conformiteit aan wet- en regelgeving, ingeplande werkzaamheden en de duurzame meerjaren onderhoudsplanning.

We helpen je bij het verder professionaliseren van je beheer organisatie. Bijvoorbeeld door een kosten-baten analyse te maken en je beheerprocessen efficiënter in te richten. We kunnen je volledig ontzorgen bij het invoeren van ons systeem. Wil je meer zelf doen? Geen probleem, we maken samen een plan om je nieuwe vastgoedbeheer systeem stress-vrij in te voeren in je organisatie.

Condor
Blog

Eenvoudig en snel je MJOP op orde

Eenvoudig en snel je MJOP op orde

[Door: Diderick Oerlemans, Directeur Condor]Door een aantal vereenvoudigingen door te voeren kun je veel sneller en vooral makkelijker je MJOP’s maken. We hebben een praktische aanpak opgezet waarmee je in 5 stappen een doelmatige...

Blog

Omschakelen

Omschakelen

Een integraal vastgoedbeheersysteem is van onschatbare waarde voor goed planmatig en preventief onderhoud van vastgoed, stelt Condor-directeur Diderick Oerlemans.

Blog

Heb jij al je contracten nog onder controle?

Heb jij al je contracten nog onder controle?

Een goed contractbeheer systeem helpt je daar bij. Het is natuurlijk wel even werk om alles er netjes in te zetten, maar dat is ook een mooi moment om alle contracten nog eens goed tegen het licht te houden.

Blog

Vastgoedbeheer, wat levert het je op?

Vastgoedbeheer, wat levert het je op?

Met kostenbesparing bijdragen aan een beter resultaat zonder direct te snijden in het onderhoud door het opstellen van een positieve ‘business case’

Artikel

Energietransitie vraagt om een integrale blik

Energietransitie vraagt om een integrale blik

Eigenaren realiseren zich onvoldoende dat zij veel data bij leveranciers laten liggen en zo kansen laten liggen voor de energietransitie, het verhogen van het woongenot of het vergroten van het rendement.

Kom in contact met een expert

Erik van Vessem

Manager Services

Diderick Oerlemans

Directeur

Condor
Displayweg 3
Amersfoort

Tel:033 258 91 74
E-mail:info@condor.nl
Website:condor.nl
LinkedIn:Linkedinprofiel Condor