Kennispartner: BNG Bank

BNG Bank richt zich exclusief op het publieke domein in Nederland. Klanten zijn onder meer gemeenten, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen en energiebedrijven. Onze ambitie is dat klanten ons beschouwen als natuurlijke partner voor het financieren van hun maatschappelijke vraagstukken. Bij ons draait het niet om zoveel mogelijk winst, maar om maximale maatschappelijke impact. Dat is onze drijfveer.

BNG Bank is de nummer 3 veiligste bank ter wereld en tevens de veiligste bank van Nederland. Wij zijn qua balanstotaal de vierde bank van Nederland.

BNG Bank – Gedreven door maatschappelijke impact

BNG Bank
Interview
Waddinxveen haalt vastgoed in twee jaar van het gas met ESCo

De gemeente Waddinxveen wil in twee jaar al het maatschappelijk vastgoed van het gas halen. Om die stevige ambitie te realiseren werd in 2022 een Europese aanbesteding gehouden. Energy service company InstaWell won de aanbesteding en ging met de...

Interview
‘Leer van Scandinavië en stel klant centraal bij warmtenetten’

Stel de klant centraal bij warmtenetten en geef publieke bedrijven een grote rol in de ontwikkeling van de warmtenettenen. Leer van Scandinavische voorbeelden. Dat betoog houdt Caspar Boendermaker van de BNG Bank tijdens de Woningcorporatie Dag 2023.

Kom in contact met een expert

Caspar Boendermaker

Business developer duurzaamheid

Derk Jan Postema

Business developer Zorg & Onderwijs

BNG Bank
Koninginnegracht 2
2514 AA Den Haag

Tel:070 – 3750 750
Website:BNG Bank
LinkedIn:LinkedIn profiel BNG Bank