Over IVVD

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én opleidingspartner voor organisaties en personen werkzaam in het publiek / maatschappelijk vastgoed. IVVD staat voor Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid.

Congressen, opleidingen en masterclasses
Het IVVD Kennisplatform organiseert congressen, opleidingen en masterclasses. Ons motto is “voor en door” door praktijkprofessionals. De activiteiten worden hoog gewaardeerd door de deelnemers.

De jaarlijks terugkerende congressen zijn ondertussen uitgegroeid tot belangrijke kennis- en netwerkbijeenkomsten voor vakgenoten. Onze opleidingen zijn gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden die meteen praktisch kunnen worden toegepast. De masterclasses zorgen voor verdieping op geselecteerde onderwerpen.

Onze agenda wordt samen met vakprofessionals samengesteld.
Ga naar het agenda-overzicht.

De opleidingsagenda bieden wij geheel of gedeeltelijk ook In-Company aan bij u op locatie.
Lees meer over ons In-Company aanbod.

Vastgoedsturing
Onderdeel van het IVVD Kennisplatform is het kanaal Vastgoedsturing ingericht als service aan onze doelgroep. Via een voor de doelgroep gratis kwartaalmagazine, een tweewekelijkse nieuwsbrief, de website en de Linkedin Groep Vastgoedsturing informeert IVVD haar doelgroep. Ga naar Vastgoedsturing.

Permanente Educatie en PE punten
Beroepsbeoefenaar kunnen voor het behalen van hun jaarlijks verplichte minimum aantal punten voor Permanente Educatie kiezen uit het trainingsaanbod van IVVD. Sinds november 2018 is IVVD CEDEO gecertificeerd en is daarmee een geaccrediteerde aanbieder van PE activiteiten.

Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid (IVVD)
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt

 

Bankrekening: NL41 RABO 0153 6160 83
KvK nummer: 55214622
BTW nummer: NL851610882B01