Over IVVD

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers in de (maatschappelijk) vastgoedbranche.

Ons motto is “voor en door” door praktijkprofessinals uit het maatschappelijk vastgoed. Onze uitgebreide agenda is ook in overleg met deze professionals samengesteld. Doordat IVVD zich op deze manier grotendeels aan de “vraagzijde” van de vastgoedmarkt positioneert onderscheidt zij zich van vele andere aanbieders. In de programmering van alle activiteiten van IVVD is “duurzaamheid” integraal opgenomen. Actualiteit, inhoudelijke kwaliteit en focus op de praktijk zijn randvoorwaarden.

IVVD heeft sinds haar oprichting een prominente positie weten te verwerven in het maatschappelijk vastgoed met congressen, symposia, seminars, trainingen, workshops, masterclasses en cursussen. Onze jaarlijks terugkerende congressen zijn binnen de maatschappelijk vastgoed wereld ondertussen uitgegroeid tot belangrijke kennis- en netwerkbijeenkomsten voor vakgenoten.

IVVD streeft naar interactieve en uitdagende kennisoverdracht door gebruik te maken van creatieve, moderne concepten. De inzet van E-learning, webinars, videoprojecten, white papers, boeken, nieuwsbrieven en een magazine behoren tot de meest recente ontwikkelingen binnen IVVD. Deze crossmediale benadering zorgt voor een nog betere interactie met de klant om daarmee optimaal in te kunnen spelen op de actuele opleidingsvraag. U en uw organisatie blijven hiermee voorop lopen in de markt. Vanzelfsprekend behoort maatwerk tevens tot de mogelijkheden.

Wim Fieggen – directeur / partner
Wim Fieggen heeft jarenlange ervaring opgedaan in het vastgoed met portefeuillevraagstukken, asset-management, aan- en verkoop, duurzaamheid en vastgoedwaardering bij o.a. Unibail/Rodamco, Altera Vastgoed en de VastNed Groep. LinkedIn profiel.
Mobiel: 06-51693099


roel-meulenbeld_96x96Roel Meulenbeld
– directeur / partner
Roel Meulenbeld is altijd actief geweest in het vastgoed en onderwijs, o.a. bij Hanze Hogeschool, NVM en Nyenrode Business Universiteit. De opgedane ervaring met moderne leermethoden wordt ingezet voor praktische trainingsprogramma’s. LinkedIn profiel.
Mobiel: 06-53308379
text

Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid B.V.
Zuidzijde 146
2977 AM Goudriaan
bankrekening: NL41 RABO 0153 6160 83
KvK nummer 55214622
BTW nummer: NL851610882B01