Over IVVD

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers in de (maatschappelijk) vastgoedbranche.

Ons motto is “voor en door” door praktijkprofessinals uit het maatschappelijk vastgoed. Onze uitgebreide agenda is ook in overleg met deze professionals samengesteld. Doordat IVVD zich op deze manier grotendeels aan de “vraagzijde” van de vastgoedmarkt positioneert onderscheidt zij zich van vele andere aanbieders. In de programmering van alle activiteiten van IVVD is “duurzaamheid” integraal opgenomen. Actualiteit, inhoudelijke kwaliteit en focus op de praktijk zijn randvoorwaarden.

Opleidingen, congressen en masterclasses
IVVD heeft sinds haar oprichting een prominente positie weten te verwerven in het maatschappelijk vastgoed met congressen, symposia, seminars, trainingen, workshops, masterclasses en cursussen. Onze jaarlijks terugkerende congressen zijn binnen de maatschappelijk vastgoed wereld ondertussen uitgegroeid tot belangrijke kennis- en netwerkbijeenkomsten voor vakgenoten.

Kennisplatform
IVVD streeft naar interactieve en uitdagende kennisoverdracht door gebruik te maken van creatieve, moderne concepten. De inzet van E-learning, webinars, videoprojecten, white papers, boeken, de Nationale Trendradar, nieuwsbrieven en het magazine Vastgoedsturing behoren tot de meest recente ontwikkelingen binnen IVVD. Deze crossmediale benadering zorgt voor een nog betere interactie met de klant om daarmee optimaal in te kunnen spelen op de actuele opleidingsvraag. U en uw organisatie blijven hiermee voorop lopen in de markt. Vanzelfsprekend behoort maatwerk tevens tot de mogelijkheden.

Permanente Educatie en PE punten
Beroepsbeoefenaar kunnen voor het behalen van hun jaarlijks verplichte minimum aantal punten voor Permanente Educatie kiezen uit het trainingsaanbod van IVVD. Sinds november 2018 is IVVD CEDEO gecertificeerd en is daarmee een geaccrediteerde aanbieder van PE activiteiten.

Het vaste team van IVVD bestaat uit:


Wim Fieggen
directeur / partner
LinkedIn profiel
Roel_Meulenbeld-400x400
Roel Meulenbeld
directeur / partner
LinkedIn profiel
Alice_Jansen-180x180
Alice Jansen
coördinator communicatiekanalen
Beatrijs de Jong-450x450
Beatrijs de Jong
coördinator planning
Tineke_Tieman-400x400
Tineke Tieman
coördinator deelnameregistratie
Henk_Fieggen-128x128
Henk Fieggen
uitgever Vastgoedsturing
Boyke_Rajbalsing-200x200
Boyke Rajbalsing
accountmanager Vastgoedsturing

Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid B.V.
Zuidzijde 146
2977 AM Goudriaan

Bankrekening: NL41 RABO 0153 6160 83
KvK nummer: 55214622
BTW nummer: NL851610882B01