Over IVVD

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers in de publiek-maatschappelijke vastgoedbranche.

IVVD heeft de focus op al het vastgoed met een maatschappelijk rendement. IVVD positioneert zich aan de “vraagzijde” van de publiek-maatschappelijke vastgoedmarkt. In de programmering van alle activiteiten van IVVD is “duurzaamheid” integraal opgenomen. Actualiteit, inhoudelijke kwaliteit en focus op de praktijk zijn randvoorwaarden.

Congressen, opleidingen en masterclasses
IVVD heeft een prominente positie weten in het publiek-maatschappelijk vastgoed met congressen, opleidingen en masterclasses. Ons motto is “voor en door” door praktijkprofessionals uit het publiek-maatschappelijk vastgoed. Onze uitgebreide agenda wordt in overleg met deze professionals samengesteld.

De activiteiten worden hoog gewaardeerd door de deelnemers. De jaarlijks terugkerende congressen zijn ondertussen uitgegroeid tot belangrijke kennis- en netwerkbijeenkomsten voor vakgenoten. Onze opleidingen zijn gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden die meteen praktisch kunnen worden toegepast. Onze opleidingsagenda bieden wij geheel of gedeeltelijk ook In-Company aan bij u op locatie. Onze masterclasses zorgen voor verdieping op bepaalde door ons geselecteerde onderwerpen.

IVVD is ook via Linkedin te volgen.

Vastgoedsturing
Binnen IVVD is het kanaal Vastgoedsturing ingericht als service aan onze doelgroep. Via een voor de doelgroep gratis kwartaalmagazine, een tweewekelijkse nieuwsbrief, de website en de Linkedin Groep Vastgoedsturing informeert IVVD haar doelgroep over ontwikkelingen in de publiek-maatschappelijk vastgoedbranche.

Permanente Educatie en PE punten
Beroepsbeoefenaar kunnen voor het behalen van hun jaarlijks verplichte minimum aantal punten voor Permanente Educatie kiezen uit het trainingsaanbod van IVVD. Sinds november 2018 is IVVD CEDEO gecertificeerd en is daarmee een geaccrediteerde aanbieder van PE activiteiten.

IVVD staat voor Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid.

Het vaste team van IVVD bestaat uit:


Wim Fieggen
directeur / partner
LinkedIn profiel
Roel_Meulenbeld-400x400
Roel Meulenbeld
directeur / partner
LinkedIn profiel
Beatrijs de Jong-450x450
Beatrijs de Jong
coördinator planning
Tineke_Tieman-400x400
Tineke Tieman
coördinator deelnameregistratie
Henk_Fieggen-128x128
Henk Fieggen
uitgever Vastgoedsturing
Boyke_Rajbalsing-200x200
Boyke Rajbalsing
accountmanager Vastgoedsturing

Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid B.V.
Zuidzijde 146
2977 AM Goudriaan

Bankrekening: NL41 RABO 0153 6160 83
KvK nummer: 55214622
BTW nummer: NL851610882B01