Kennispartner: ICS adviseurs

Het creëren van waardevolle stukjes samenleving. Dat is wat wij doen. Plekken waar het fijn is om te wonen, werken, sporten, leren, leven. Waar de mens centraal staat en het gebouw een integraal onderdeel is van de leefomgeving. We vertalen de ambities en visie van onze opdrachtgevers naar gedragen plannen en duurzame, innovatieve concepten. Altijd zoekend naar de verbinding tussen onderwijs, sport, zorg en welzijn. ICSzorg richt zich, als zusterbedrijf van ICSadviseurs, specifiek op huisvestingvraagstukken rond zorg en wonen.

Met onze expertise en creativiteit ontwikkelen we plekken die blijvend van betekenis zijn. Nu, morgen en in de toekomst.

ICS adviseurs
Artikel

Hoe participatie het verschil kan maken

Hoe participatie het verschil kan maken

Met de invoering van de Omgevingswet wordt participatie nog belangrijker voor opdrachtgevers. Het traject in Lekkum was wat dat betreft een goede leerschool.

Bericht

Ambitiespel voor de zorg

Ambitiespel voor de zorg

De uitdagingen voor zorgvastgoed stapelen zich op. Trendwatchers zien de sleutel in radicale vernieuwing, onomkeerbare transities en het omarmen van de chaos. Het moet anders, maar hoe dan?

Artikel

Sporthal in nieuw jasje

Sporthal in nieuw jasje

Wat willen die gebruikers anno 2022? Hoe kun je hier zo goed mogelijk op aansluiten met de accommodaties en op welke wijze kun je de bezetting optimaliseren?

Artikel

Alle basisscholen in Utrecht aardgasloos

Alle basisscholen in Utrecht aardgasloos

Utrecht wil alle basisscholen in de stad aardgasloos maken. Een onderzoek naar de noodzakelijke maatregelen hiervoor is begin 2020 gepresenteerd. Op basis hiervan maakt de gemeente een plan van aanpak.Aanjager voor het onderzoek was Stichting...

Kom in contact met een expert

Monique de Tombe

Senior adviseur Zorg

Maarten Groener

Senior adviseur Huisvesting