Contact

IVVD biedt haar opleidingen in aangepaste vorm aan.
Alle opleidingen worden vanaf september verzorgd in het IVVD Opleidingscentrum. In de zaal en tijdens pauzemomenten wordt de afstand van minimaal 1,5 meter aangehouden. Op de locatie worden de geldende hygiëne maatregelen opgevolgd. In de tijd dat er verscherpte corona maatregelen gelden, is er voor deelnemers de optie om de opleidingen online te volgen. De deelnemers worden hierover geïnformeerd.

IVVD maakt voor haar online activiteiten gebruik van haar eigen studio
Vanaf september 2020 heeft IVVD een eigen studio in gebruik. Deze kan o.a. gebruikt worden om opleidingen ook online aan te bieden als daar vanwege aangescherpte corona maatregelen reden voor is. Vanuit de studio zullen bijvoorbeeld ook online masterclasses aangeboden worden, waarbij er beperkte ruimte beschikbaar is voor deelnemers in de studio zelf.

Telefonisch contact:
Wim Fieggen: 06-51693099
Roel Meulenbeld: 06-53308379

Roel Meulenbeld: “Wat houdt u bezig? Waarover wilt u geïnformeerd worden? Wij hebben de mogelijkheid educatie programma’s op maat voor u te maken.”

Wim Fieggen: “Wij zijn benieuwd naar wat er voor u veranderd. Neem contact met ons op! Wij nemen u wensen mee in de verdere ontwikkeling van ons programma.”

Contact per email:

Contact


text
text
Postadres:
Instituut Voor Vastgoed & Duurzaamheid (IVVD)
Zuidzijde 146
2977 AM Goudriaan