Congressen

IVVD organiseert jaarlijks congressen voor de verschillende sectoren in het publiek maatschappelijk vastgoed. Ons motto is daarbij: “voor en door” praktijkprofessionals. Bij de programmering van onze congressen maken we dan ook dankbaar gebruik van de beschikbare kennis en kunde in het werkveld.

Programmering
Samen met onze kennispanels en overige professionals uit het werkveld bespreken we de vragen en meest urgente thema’s die leven binnen de verschillende sectoren. We zoomen in op de laatste trends en ontwikkelingen en verwerken dit tot sterke, vakinhoudelijke programma’s voor onze congressen. We tonen daarbij niet alleen de best practices, maar ook de minder succesvolle voorbeelden. We houden als het ware de verschillende sectoren in het maatschappelijk vastgoed een spiegel voor.

Netwerkbijeenkomst
De jaarlijks terugkerende congressen zijn inmiddels uitgegroeid tot belangrijke kennis- en netwerkbijeenkomsten voor vakgenoten. Met onze congressen verbinden we organisaties, versterken we netwerken en delen we kennis en ervaringen met het gehele werkveld. De congressen worden hoog gewaardeerd door de deelnemers.

Op de homepage vindt u een overzicht van onze congressen in 2024.

IVVD is CEDEO gecertificeerd en is daarmee een geaccrediteerde aanbieder van PE activiteiten.
Met al onze congressen en opleidingen zijn PE-punten te verdienen.