Opleidingen

IVVD biedt een breed scala aan praktijkgerichte opleidingen en masterclasses om het werkveld verder te professionaliseren. Ons opleidingsprogramma is sterk gericht op het optimaliseren van vastgoedorganisaties. We bieden met onze opleidingen kennis en vaardigheden die meteen praktisch toepasbaar zijn.

Vakexperts
Alle opleidingen en masterclasses van IVVD worden geleid door ervaren vakexperts. We bieden onze opleidingen in verschillende fysieke vormen aan, van bondige en praktische masterclasses van een dagdeel tot intensieve één- , twee, of driedaagse trainingen. Daarnaast bieden we op maat gemaakte incompany trainingen en E-learning trainingen die deelnemers in eigen tijd kunnen volgen.

Verdieping
Met onze opleidingen bedienen we vakprofessionals uit het strategisch, operationeel en tactisch niveau. Met onze masterclasses zorgen we bovendien voor verdieping op geselecteerde onderwerpen. We kijken hierbij ‘over de schotten van de verschillende sectoren heen’ en brengen partijen samen. Onafhankelijk van commerciële doelen en politieke agenda’s. Onze opleidingen worden hoog gewaardeerd door de deelnemers.

Thema’s die voorbijkomen tijdens opleidingen van IVVD zijn o.a.:
Waardegestuurd Assetmanagement en NEN 8026, de Vastgoedregie-organisatie, van MJOP naar DMJOP en (duurzaam) vastgoedrekenen. Kijk voor een compleet overzicht van onze opleidingen in onze agenda.

IVVD is CEDEO gecertificeerd en is daarmee een geaccrediteerde aanbieder van PE activiteiten. Met al onze opleidingen en congressen zijn PE-punten te verdienen.