Leer van vakgenoten en specialisten tijdens het gratis event. Een mooie kans om uw kennis te verbreden en te delen.

| Door IVVD

Na jaren van juridische cursussen hebben we gemerkt dat het waardevolle onderlinge sparren buiten de lesdagen ontbreekt. Daarom introduceert Metafoor met trots het Legal Connect Event op 21 maart.

Heeft u ooit verlangd naar een plek waar vakgenoten samen kunnen sparren, ervaringen delen en connecties opbouwen? Wij ook!

Daarom introduceren we met trots het Legal Connect Event, een nieuw initiatief van het juridisch team van Metafoor Vastgoed. Na jaren van juridische cursussen hebben we gemerkt dat het waardevolle onderlinge sparren buiten de lesdagen ontbreekt. Dat gaan we veranderen!

Op 21 maart nodigen we jullie uit voor de gratis lancering van het Legal Connect Event. Een unieke kans om te proeven van de connectie en interactie die wij faciliteren. Wij geloven in het verbinden van gelijkgestemden en willen samen met jullie een community creëren waar kennis en ervaringen worden gedeeld.

Bent u een (semi)overheidsprofessional die waarde hecht aan vakgenoten ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Kom dan naar deze lancering. Meld u hier direct aan of lees meer over het evenement.