Online opleidingen

Tijd en plaats onafhankelijk leren

text
IVVD streeft in al haar bijeenkomsten naar interactieve en uitdagende kennisoverdracht door gebruik te maken van creatieve, moderne concepten. De inzet van E-learning bij onze ONLINE opleidingen is een onderdeel van een brede cross mediale aanpak die IVVD hanteert.


‘De opzet van de E-learning vind ik erg prettig. Het is het beste wat ik op dit gebied tegengekomen ben. Het is een uitstekende combinatie van theorie en praktijk, waarbij vooral de video’s erg goed zijn. Mooi is dat ik zo reistijd bespaar zonder op kwaliteit in te leveren’

Ronald van Harmelen – hoofd verhuur en wonen Viva! Zorggroep

text
Onze online opleidingen zijn gericht op basisbegrippen en basisvaardigheden in het vastgoed en geschikt voor iedereen die meer over maatschappelijk vastgoed wil of moet weten. We beschikken op dit moment over twee online opleidingstrajecten:

  • Vastgoedrekenen
  • Vastgoedsturing & Assetmanagement

Meer trajecten zullen dit jaar volgen. Ze bestaan uit een E-learning gedeelte al of niet naar keuze aangevuld met een Live Online of een Live op Locatie sessie.
text

‘Door de E-learning vastgoedrekenen ben ik een betere gesprekspartner geworden voor mijn collega’s die de vastgoedberekeningen bij ons maken. De combinatie van het naslagwerk met de E-learning vond ik een prettige manier om mij de rekenbegrippen eigen te maken en er in Excel mee te kunnen oefenen’

Annemie Loozen – beleidsadviseur gemeente Sittard-Geleen.

text
text
E-Learning
In de E-learning worden verschillende leervormen toegepast. Alles wordt aan de hand van tekst, korte video-colleges, illustraties, voorbeelden en eventuele opdrachten uitgelegd. Aansluitend wordt de opgedane kennis per onderdeel getoetst met quizvragen.

Live Online
Als u de E-learning heeft afgerond, worden alle vragen die u nog heeft in de Live Online sessie opgepakt en behandeld. Voorafgaand aan deze sessie kunt u aan ons doorgeven over welke onderwerpen u meer wilt weten. Specifieke onderwerpen worden tijdens de Live Online sessies verder uitgediept.

Live op Locatie
De Live op Locatie-sessies, die specifiek op uw sector betrekking hebben, worden door ervaren topdocenten gegeven. Aan de hand van praktijkcasussen voorzien ze de theorie van een praktische invulling. U kunt hiervoor ook uw eigen casuïstiek aandragen. Deze sessies zijn er separaat voor gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en onderwijsinstellingen.

Maak uw keuze
Onze Online Opleidingen zijn er in verschillende niveaus en combinaties. U kunt zich bijvoorbeeld beperken tot alleen de basiskennis als dat voldoende voor u is. Ga naar onze agenda voor een uitgebreide omschrijving wat u mag verwachten bij elk niveau.

PE-punten
IVVD is CEDEO gecertificeerd. U kunt met onze Online Opleidingen 7 tot 15 PE-punten behalen afhankelijk voor welke opleiding u kiest. Eén PE-punt staat voor één studie uur.


‘Als architect en projectleider werk ik veel met projectontwikkelaars. Door de E-learning vastgoedrekenen en de combinatie met de Live Online-sessie begrijp ik de sommetjes van de ontwikkelaar beter en kan ik ze zo nodig controleren. Het naslagwerk vastgoedrekenen gebruik ik nog steeds’

Ron Keesom, architect en projectleider

text
Ga naar één van de ONLINE opleidingen:

text
Ga naar één van de ONLINE / LIVE op LOCATIE opleidingen: