Corporatievastgoed

Corporatievastgoed

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én opleidingspartner voor organisaties en personen werkzaam in het corporatievastgoed.

Agenda Corporatievastgoed

Masterclass NEN 8026

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

Ook ONLINE - In 2022 wordt de nieuwe norm voor assetmanagement, NEN 8026 gepubliceerd. Deze norm geeft structuur bij het inrichten van de vastgoedorganisatie. Over verantwoordelijkheden en

Vastgoedrekenen

Opleidingscentrum IVVD, De Bilt

OPLEIDING (8 PE-punten) - Voor een robuuste onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de begrippen van het rekenen met vastgoed, pas die toe in de praktijk én maak

Voor een robuuste onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de begrippen van het rekenen met vastgoed, pas die toe in de praktijk én maak verschillende type analyses.

Vastgoedsturing & Assetmanagement

Opleidingscentrum IVVD, De Bilt

Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende kennis van het begrippenkader van de Vastgoedsturing & het Assetmanagement. IVVD ontwikkelde hiervoor een unieke "blended learning" cursus.

Van MJOP naar DMJOP

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (6 PE-punten) - Verduurzaam uw vastgoed planmatig en op “natuurlijke momenten”. Een Duurzame Meer Jaren Onderhoud Planning is essentieel voor uw vastgoedportefeuille  »»»

Vastgoedregie-organisatie

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (6 PE-punten) - Regie en ketenintegratie. U krijgt inzicht in wat een regie-organisatie voor uw eigen vastgoedmanagement (organisatie) kan betekenen  »»»

CONGRES - Zet de datum in uw agenda !! - Houd mij op de hoogte over de 9e editie van de Woningcorporatie Dag. Natuurlijk zonder verdere verplichtingen »»»

Verduurzamen Zorgvastgoed (CARE)

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (12 PE-punten) - Deze tweedaagse training geeft u handvatten om het uitdagende, en soms complexe, verduurzamingsvraagstuk vorm te geven en uit te voeren.  »»»

Actueel