Corporatievastgoed

Corporatievastgoed

IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én opleidingspartner voor organisaties en personen werkzaam in het corporatievastgoed.

Agenda Corporatievastgoed

Woningcorporatie Dag 2021

NBC Congrescentrum Nieuwegein

CONGRES - Meer bereiken met samenwerking. Vóór en dóór woningcorporaties. Vooraanstaande sprekers uit de corporatiewereld en daarbuiten »»»»»»

Zorgvastgoed Dag 2021

NBC Congrescentrum Nieuwegein

CONGRES - Vernieuwing in de zorg en van het zorgvastgoed. Vóór en dóór zorginstellingen. Hoe vertalen we vernieuwing in de zorg door naar het zorgvastgoed ? »»»

Voor een robuuste onderbouwing van besluitvorming zijn vastgoedberekeningen de basis. Leer de begrippen van het rekenen met vastgoed, pas die toe in de praktijk én maak verschillende type analyses.

Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende basiskennis van het begrippenkader. U leert de basiskennis van Vastgoedsturing & Assetmanagement bij gemeenten.

Masterclass Marktwaarde Taxaties Zorgvastgoed

Studio / IVVD opleidingscentrum, De Bilt

Staat de marktwaarde van uw zorgvastgoed al op de agenda? - Een nieuwe Europese richtlijn stelt dat bij financiering het onderliggende (zorg)vastgoed moet worden getaxeerd op marktwaarde. Wat

Sturen op vastgoed kan alleen met voldoende basiskennis van het begrippenkader. U leert de basisbegrippen van de Vastgoedsturing en het Portefeuille- en Assetmanagement.

Huurrecht woonruimte: basis en actualiteiten

IVVD opleidingscentrum, De Bilt

OPLEIDING (3 PE-punten) - Voor vastgoedprofessionals die betrokken zijn bij verhuur van woonruimte is gedegen kennis van de basisprincipes en actualiteiten in het huurrecht voor woningen

Circulair Vastgoed Congres 2021

NBC Congrescentrum Nieuwegein

CONGRES - Van Ambitie naar Actie! Hoe maken we nu de vertaalslag van ambitie naar actie? Over hoge ambities en sneller opschalen. »»»»»»

Actueel